Offerte aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in duurzame waterpakjes met logo.
Om je een offerte te kunnen sturen vragen wij je onderstaande gegevens in te vullen.

De velden met een * zijn verplicht.

Bedrijfsgegevens

​Wilt u meer informatie?

Wil je meer weten over waterflesjes, waterijsjes of thermos fles voorzien van jouw logo? Neem contact met ons op, wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Waterpakjes met logo

Waterpakjes met logo


Kartonnen waterpakjes met eigen logo

Naast waterflesjes en thermosflessen levert Waterreclame ook duurzame, 88% biologische waterpakjes bedrukt met uw logo op de verpakking.
Bent u op zoek naar verfrissende en originele giveaway? Dan zijn de waterpakjes met logo ideaal als reclame. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u de waterpakjes bedrukken met uw eigen logo tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom waterpakjes bedrukken?

Uw waterpakjes bedrukken met logo zorgt gegarandeerd voor succes. Op zomerse dagen zal een duurzaam waterpakje met bedrijfsnaam of logo zeker in de smaak vallen. Bovendien is het een unieke en pakkende manier van reclame maken. Hiermee valt u zeker op! Op warme dagen, tijdens sportevenementen en op beurzen zijn de kartonnen waterpakjes een verfrissend relatiegeschenk.

Uw eigen duurzame waterpakjes bestellen

U kunt zelf uw eigen etiket ontwerpen voor de waterpakjes. Zo voldoet het product altijd aan uw eigen wensen en voorkeuren. Laat u liever onze designers aan de slag gaan? Dat kan natuurlijk ook

Kartonnen pakje natuurlijk bronwater 330 ml / 500 ml

330 ml natuurlijk bronwater in een FSC gecertificeerde kartonnen fles met 100% plantaardige dop. Totaal bestaat deze verpakking voor 89% uit plantaardig materiaal. Bedrukking d.m.v. een no-labellook etiket op de voorzijde van het pakje of vanaf 10.000 stuks een all-over bedrukking.

Van elk verkocht pakje water gaat er een bijdrage naar de waterprojecten van EARTH Water om kinderen in arme landen van schoon drinkwater te voorzien.

Waterpakjes bedrukt met bedrijfslogo? Vraag een offerte aan!

Wilt u graag waterpakjes bedrukt met uw bedrijfslogo? Kies dan voor Waterreclame. Wij garanderen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok