Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bedrijfsgegevens

​Wilt u meer informatie?

Wil je meer weten over waterflesjes, waterijsjes of thermos fles voorzien van jouw logo? Neem contact met ons op, wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

500 ml transparant

500 ml transparant

Water
Het water in onze private label waterflesjes wordt gewonnen uit verschillende bronnen. Wij werken het meest samen met de bron Cheddar die het water bottelt uit de Mendip heuvels op Cheddar, Somerset in de UK. Het water in onze waterflesjes is hoog in calcium en laag in sodium en daarom lekker en gezond!

Het etiket
De waterflesjes met logo worden voorzien van duurzame etiketten, en wel met full color gelamineerde sticker etiketten met een glans. Doordat wij gebruik maken van deze sterke etiketten, krijg je de mooiste en beste kwaliteit. De afmeting van het etiket is 207 x 60 mm.
Je kunt bij ons het stramien opvragen en zelf het etiket aanleveren. Daarnaast werken wij ook samen met een design bureau dat voor € 25,00 het etiket volledig naar jouw wens opmaakt. Wil je zelf het etiket voor het waterflesje opmaken? Hier vind je de aanleverspecificaties voor het etiket.

Kleur dop
Voor de waterflesjes kun je kiezen uit 2 typen doppen: de normale schroefdop en de sportdop. Schroefdoppen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, de basis kleuren zijn blauw, wit, zwart, rood of groen, maar ook is het mogelijk om een gouden of zilveren dop te leveren. Sportdoppen voor waterflesjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, rood, zwart.

De verpakking
Deze waterflesjes zijn vervaardigd uit rPET. De waterflesjes zijn verpakt in een plastic tray van 24 stuks, op een volle pallet van de 500 ml met sportdop staan 1.728 waterflesjes.

Levertijd
De standaard levertijd van onze waterflesjes water is 2 tot 3 weken. Uiteraard kunnen wij ook sneller dan dit leveren, mocht je de waterflesjes met spoed nodig hebben dan adviseren wij om even telefonisch contact met ons op te nemen of ons een mailtje te sturen, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok