Top kwaliteit

Waterreclame is specialist op het gebied van waterflesjes bedrukken. Daarom garanderen wij u de beste kwaliteit van zowel de waterflesjes als de etiketten.Onze waterflesjes zijn zeer sterk, recyclebaar en door het gebruik van full colour, gelamineerde sticker etiketten krijgt uw reclameflesje een unieke uitstraling.

Onze waterflesjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door de ontvanger/gebruiker dan ook gezien als een fijne gift. De waterflesjes kunnen overal goed gebruikt worden en bovendien is het ook nog eens erg gezond! Waterreclame biedt diverse mogelijkheden voor waterflesjes met eigen etiket. U kunt kiezen uit de 330 ml en 500 ml, met of zonder sportdop, en de doppen zijn in heel veel kleuren leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit blauw of transparante waterflesje. Met een zelfontworpen etiket maakt u de waterflesjes helemaal naar uw eigen wensen.

Wij werken met duurzame etiketten, en wel met full color gelamineerde sticker etiketten met een glans. Doordat wij gebruik maken van deze sterke etiketten, krijgt u de mooiste en beste kwaliteit.

Afkomst mineraalwater
Ons water is afkomstig uit Cheddar, UK, één van de bronnen diep in de grotten van Mendip Hills. Voordat de waterflesjes gebotteld wordt, wordt hier het water op een natuurlijke wijze gefilterd door het organische land en verrijkt door de rotsen waardoor het water reist. Het water in de waterflesjes is helder en heeft een neutrale pH-waarde. Daarnaast heeft het een verfrissende natuurlijke smaak. Betere kwaliteit van water vind je niet!

Duurzame productie van het waterflesjes
De waterflesjes van ons mineraalwater wordt duurzaam geproduceerd. De waterflesjes komen veelal uit Engeland. Met de productie van de waterflesjes houdt de fabriek rekening met het milieu door het opwekken van duurzame energie en de energie uitstoot te verminderen. De waterflesjes zijn vervaardigd van recyclebare materialen.

Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok