Waterflesjes als promotiemateriaal op straat
Waterflesjes met uw eigen bedrijfslogo zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal en om in contact te komen met uw doelgroep. Waterreclame biedt verschillende soorten flesjes zodat u uw eigen giveaway kunt ontwerpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Vergroot uw naamsbekendheid en kom in contact
met uw doelgroep

Om uw naamsbekendheid onder uw doelgroep te vergroten is het belangrijk dat u met ze in contact komt. Belangrijk is dat u op dat moment een onvergetelijke indruk achter laat. Dit doet u enerzijds met een sterk verhaal en anderzijds met iets waarmee u zich onderscheidt van de concurrent. Met een leuke giveaway zoals een verfrissend flesje water voegt u net dat beetje extra toe en wordt uw boodschap beter onthouden.

Uw eigen bedrukte waterflesjes zijn uitstekend geschikt om uit te delen in een drukke winkelstraat. Ook kunt u de flesjes water tegen een lage prijs verkopen zodat mensen in de winkelstraat met uw flesjes water rondlopen. Een geweldige manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

Een waterfles met uw eigen bedrijfsnaam?
Vraag een offerte aan!

Wilt u graag flesjes water met uw eigen etiketten laten bedrukken als origineel promotiemateriaal? Kies dan voor Waterreclame. Wij garanderen de beste kwaliteit van zowel het water, de flesjes én de etiketten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Mocht u een eerst proefflesje willen ontvangen, dan sturen wij u deze graag toe. Neem daarvoor graag even contact met ons op.


Vraag een offerte aan


Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok