Toepassingen

Een veelzijdig relatiegeschenk met uw eigen logo

In wat voor een branche uw ook werkzaam bent, een verfrissend waterflesje is altijd en overal welkom en zal zelden ongebruikt weggegooid worden. Enkele voorbeelden waar een bedrukt waterflesje goed gebruikt kan worden als relatiegeschenk ziet u hieronder:

Toepassingen

Voor in fitness- & sportscholen
Als relatiegeschenk op een beurs
Voor op kantoor en tijdens belangrijke presentaties
Voor autobedrijven die graag een goede klantrelatie onderhouden
Voor winkels die hun naamsbekendheid willen vergroten
Promotiemateriaal

Waterflesjes van hoogwaardige kwaliteit

Een waterflesje zal door de ontvanger gezien worden als een fijne gift. Het kan altijd en overal goed gebruikt worden en bovendien is het ook nog eens erg gezond! Waterreclame biedt diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een formaat van 500 en 330 ml PET flesjes, met of zonder sportdop. En de flesjes zijn te verkrijgen in transparant of blauw plastic. Onze producten zijn zeer sterk en worden op een duurzame manier geproduceerd. Met een zelfontworpen etiket maakt u het flesje helemaal naar uw wensen. Kortom, kiest u voor Waterreclame? Dan kiest u voor hoogwaardige relatiegeschenken met uw eigen logo.

Benieuwd naar de bedrukte relatiegeschenken van Waterreclame?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier. Wij helpen u graag.


Vraag een offerte aan
Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok