Snelle levering waterflesjes

Bij het bestellen van bedrukte waterflesjes kunt u rekening houden met een standaard levertijd van ongeveer 3 weken. Heeft de order spoed? Uiteraard kunnen wij ook sneller leveren (5 werkdagen). Wij adviseren u om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Waterflesjes bedrukken: het productieproces

Voor het bedrukken van waterflesjes werken wij op twee verschillende manieren: direct vanuit onze fabriek in de UK en vanuit een eigen productie in Nederland. Zodra wij het etiket hebben ontvangen gaat de label order de deur uit. Wanneer u de waterflesjes met spoed nodig heeft, worden de flesjes water in Nederland geproduceerd. Mocht u de flesjes niet met spoed nodig hebben, dan combineren wij uw order met verschillende orders. Daarna worden de waterflesjes geproduceerd in onze fabriek in de UK. Op deze manier worden verschillende orders samengevoegd in het productieproces en kan er efficiƫnter gewerkt worden. Hierdoor profiteert u van scherpere prijzen. De levertijd vanuit de UK is zo'n drie tot vier weken.

De waterflesjes komen binnen in onze eigen opslag in Alphen aan den Rijn. Vanuit hier kunnen wij voorraad aanhouden en snel uitleveren. Het is ook mogelijk om zelf de waterflesjes bij ons magazijn af te halen.

Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok