Snelle levering

Op onze flesjes water zit een standaard levertijd van ongeveer 3 weken, uiteraard kunnen wij ook sneller leveren (5 werkdagen) mocht u het dus met spoed nodig hebben dan adviseren wij u om even telefonisch contact met ons op te nemen of ons een mailtje te sturen, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij werken op verschillende manieren; direct vanuit onze fabriek in de UK en vanuit een eigen productie in Nederland. Wij verzamelen de etiketten en ongeveer elke week gaat er bij ons een label order de deur uit. Wanneer u waterflesjes met spoed nodig heeft, worden de flesjes in Nederland geproduceerd. Mocht u de flesjes niet met spoed nodig hebben dan combineren wij uw order met verschillende orders en produceren wij deze flesjes direct in onze fabriek in de UK. Op deze manier kunt u profiteren van scherpere prijzen. De levertijd vanuit de UK is zo'n drie tot vier weken.

Alles komt binnen in onze eigen opslag in Alphen aan den Rijn. Vanuit hier kunnen wij voorraad aanhouden en snel uitleveren. Het is ook mogelijk om zelf de waterflesjes bij ons magazijn af te halen.

Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok