Onze producten
Waterflesjes 330 ml
Waterflesjes 330 ml

Waterflesjes 330 ml met jouw logo
in transparant of blauw
gekleurde draaidop of sportdop

Meer info
Waterflesjes 500 ml
Waterflesjes 500 ml

Waterflesjes 500 ml met jouw logo
in transparant of blauw
gekleurde draaidop of sportdop

Meer info
Waterijsjes met logo
Waterijsjes met logo

Waterijsjes bedrukt met logo
in diverse smaken en kleuren
een verfrissend promotiemiddel

Meer info
Thermosfles met logo
Thermosfles met logo

Thermosfles bedrukt met jouw logo!
24 uur koud l 12 uur warm
een veelzijdig relatiegeschenk

Meer info

Een waterfles met uw bedrijfsnaam als promotiemiddel

Een waterfles met eigen etiket is een effectieve en unieke manier van reclame maken. Waterreclame biedt verschillende soorten flesjes zodat u uw eigen relatiegeschenk of promotiemateriaal kunt ontwerpen. Bovendien bent u bij Waterreclame verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u de flesjes water bestellen tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Waarom een waterfles met eigen etiket?

Promotie door middel van waterreclame zorgt gegarandeerd voor succes. Een waterfles met uw eigen bedrijfsnaam is een fijne gift: iedereen kan het goed gebruiken voor op school, werk of op straat. Hierdoor wordt uw klant gegarandeerd blootgesteld aan uw boodschap, bedrijfsnaam of logo.


Bestel uw eigen flesjes water bij Waterreclame.

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ontwerp uw eigen flesje dat volledig aan uw wensen en voorkeuren voldoet.

Maak keuze uit:
• Een waterflesje van 330ml of 500ml;
• Een transparant of blauw waterflesje;
• Een schroefdop of sportdop;
• De kleur van de dop;
• En ontwerp uw eigen duurzame etiket.

Een waterfles met uw eigen naam? Vraag een offerte aan!

Wilt u graag een waterfles met uw eigen etiketten laten bedrukken als origineel promotiemateriaal of relatiegeschenk? Kies dan voor Waterreclame. Wij garanderen de beste kwaliteit van zowel het water, de flesjes én de etiketten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Mocht u een eerst proefflesje willen ontvangen, dan sturen wij u deze graag toe. Neem daarvoor graag even contact met ons op.


Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok