Onze producten
Waterflesjes 330ml
Waterflesjes 330ml

De waterflesjes 330 ml kunnen geleverd worden in een blauwe of transparante fles en met of zonder sportdop die leverbaar zijn in verschillende kleuren.

Meer info
Waterflesjes 500ml
Waterflesjes 500ml

De waterflesjes 500ml kunnen geleverd worden in een blauwe of transparante fles en met of zonder sportdop die leverbaar zijn in verschillende kleuren.

Meer info
Waterijsjes
Waterijsjes

U heeft de keuze uit diverse smaken en kleuren waterijsjes. De verpakking kan naar eigen inzicht gemaakt worden in 1 kleur of full color.

Meer info

Een waterfles met uw bedrijfsnaam als promotiemiddel

Een waterfles met eigen etiket is een effectieve en unieke manier van reclame maken. Waterreclame biedt verschillende soorten flesjes zodat u uw eigen relatiegeschenk of promotiemateriaal kunt ontwerpen. Bovendien bent u bij Waterreclame verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u de flesjes water bestellen tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Waarom een waterfles met eigen etiket?

Promotie door middel van waterreclame zorgt gegarandeerd voor succes. Een waterfles met uw eigen bedrijfsnaam is een fijne gift: iedereen kan het goed gebruiken voor op school, werk of op straat. Hierdoor wordt uw klant gegarandeerd blootgesteld aan uw boodschap, bedrijfsnaam of logo.


Bestel uw eigen flesjes water bij Waterreclame.

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ontwerp uw eigen flesje dat volledig aan uw wensen en voorkeuren voldoet.

Maak keuze uit:
• Een waterflesje van 330ml of 500ml;
• Een transparant of blauw waterflesje;
• Een schroefdop of sportdop;
• De kleur van de dop;
• En ontwerp uw eigen duurzame etiket.

Een waterfles met uw eigen naam? Vraag een offerte aan!

Wilt u graag een waterfles met uw eigen etiketten laten bedrukken als origineel promotiemateriaal of relatiegeschenk? Kies dan voor Waterreclame. Wij garanderen de beste kwaliteit van zowel het water, de flesjes én de etiketten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Mocht u een eerst proefflesje willen ontvangen, dan sturen wij u deze graag toe. Neem daarvoor graag even contact met ons op.


Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok