Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bedrijfsgegevens

​Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de waterflesjes of waterijsjes van Waterreclame? Neem dan contact met ons op.

500ml Blauw

500ml Blauw

Water

Ons water wordt gewonnen uit verschillende bronnen. Wij werken het meest samen met de bron Cheddar die het water bottled uit de Mendip heuvels op Cheddar, Somerset. Ons water is hoog in calcium en laag in sodium oftewel; lekker en gezond!

Het etiket
Wij werken met duurzame etiketten, en wel met full color gelamineerde sticker etiketten met een glans. Doordat wij gebruik maken van deze sterke etiketten, krijgt u de mooiste en beste kwaliteit. Onze etiketten hebben
een afmeting van 207 x 60 mm. U kunt bij ons het stramien opvragen en ons het etiket aanleveren. Daarnaast werken wij ook samen met een design bureau die voor een gereduceerd tarief ad € 25,00 uw etiket volledig naar uw wensen opmaakt. Wilt u het etiket zelf opmaken? Hier ziet u de aanleverspecificaties voor het etiket.

Kleur dop
Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit 2 verschillende doppen de normale schroef dop, en de sportdop. De schroefdoppen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, de basis kleuren zijn blauw, wit, zwart, rood of groen, maar ook is het mogelijk om een gouden of zilveren dop te leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden hierin.

De verpakking
Onze flesjes zijn verpakt in een plastic tray van 24 stuks, op een volle blokpallet van de 500 ml met normale dop staan 1.728 stuks.

Levertijd
Op onze flesjes water zit een standaard levertijd van 2 tot 3 weken, uiteraard kunnen wij ook sneller dan dit leveren, mocht u het met spoed nodig hebben dan adviseren wij u om even telefonisch contact met ons op te nemen of ons een mailtje te sturen, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.


Waterreclame maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok